Over Studio Sew

Hi!

 

Wat leuk dat je hier bent! Ik ben Jolien en Studio Sew is mijn online happy place voor waar mijn hart sneller van gaat kloppen: naaien, mooie stoffen en materialen, en duurzame mode.

 

Mijn hoe-ik-begon-met-naaien is een echte klassieker: toen ik klein was, kroop ik al achter de naaimachine van mijn moeder om kussenhoesjes in elkaar te zetten. Wanneer mijn moeder iets voor mij maakte, koos ik met zorg de stof uit waar dit mee moest gebeuren. En vandaag de dag is het niet anders (hoewel ik wat minder afhankelijk van mijn moeder ben ;-)): ik kan enorm genieten van het uitkiezen van de textuur, kleur en gevoel van het materiaal, om dit vervolgens om te toveren (het is echt bijna magisch!) naar het kledingstuk of de accessoire zoals ik het in mijn hoofd heb.

 

Binnen mijn liefde voor stoffen en mode staat duurzaamheid centraal: ik maak items die het hele jaar te dragen en gebruiken zijn, en dat zoveel mogelijk van materialen die verantwoord geproduceerd zijn. En heel eerlijk: ik loop er regelmatig tegenaan dat wat ik zoek niet in duurzame vorm (in Nederland) kan vinden. Dat is dan ook mijn missie: de mooiste en verantwoorde naaimaterialen en -accessoires toegankelijk maken voor iedereen, zodat je direct met dat fantastische idee in je hoofd aan de slag kan!

 

Heb je vragen, verzoeken, opmerkingen of wil je samenwerken? Dat kan! Ik ben te bereiken op jolien@studiosew.nl. Ook kun je me volgen op Instagram.

 

Happy sewing!

Jolien

 

Jolien-StudioSew