En toen was daar studiosew.nl…

…en wat ben ik blij dat jij hier bent!

Aangenaam! Ik ben Jolien, het ‘gezicht achter’ Studio Sew. Dit is mijn online happy place voor waar mijn hart sneller van gaat kloppen: naaien, mooie stoffen en materialen, en duurzame mode.

Mijn bijbehorende Instagram-pagina bestaat nu al een tijdje: een heerlijke plek om zelfmaak-inspiratie op te doen bij en te delen met een ontzettend leuke community. Studio Sew als blog en webshop is nu de volgende stap: via Instagram krijg ik veel vragen over waar ik mijn (duurzame) stoffen, naai-accessoires en -patronen vandaan haal of hoe ik een zelfmaakproject heb aangevlogen. Heel logisch: voor mij is het ook altijd een zoektocht naar de mooiste en verantwoorde materialen, tips en ideeën voor mijn naaiprojecten. Maar: wat is het leuk om hier mee bezig te zijn!

Met Studio Sew sla ik twee vliegen in één klap: ik kan nog meer bezig zijn met de leukste hobby ooit én het helpt jullie (hopelijk) in jullie zoektocht naar de leukste ideeën en materialen voor jullie naaisels.

Houdt studiosew.nl dan ook vooral in de gaten: en staan behoorlijk wat nieuwe blogposts en nieuwe producten op de planning! Wil je contact opnemen? Dat kan natuurlijk altijd! Stuur een mailtje naar jolien@studiosew.nl en ik laat snel iets van me horen.

Volg Studio Sew op Instagram!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie